TaalTrainingen Kosmeijer
Cursus Zweeds, Noors of Nederlands (NT2) in Twentelogo

 

 

 

TAALTRAININGEN KOSMEIJER

  

 

 

 

ZWEEDS

Zweden is al vele jaren  een populair vakantieland. Veel mensen, die er een keer zijn geweest, gaan jaar na jaar terug naar dit mooie land met zijn ongerepte natuur en weldadige rust. De laatste 10 jaar is Zweden ook populair geworden als emigratieland. Voor deze beide groepen bieden wij cursussen Zweeds aan.

 

Cursusaanbod

Voor mensen die willen emigreren naar Zweden, is het beheersen van de Zweedse taal van vitaal belang, omdat het leven en werken in een land waarvan men de taal niet spreekt, erg moeilijk is. Het is dan ook belangrijk dat men de taal al behoorlijk kan spreken als men in Zweden aankomt. Voor deze groep verzorgen wij cursussen op maat. Dit gaat vaak in de vorm van privélessen of in kleine groepjes (2-3 personen). Naast het leren van de taal kunnen wij de cursisten helpen bij het beantwoorden van praktische vragen en het vertalen van documenten zoals CV's en dergelijke.

Voor degenen die Zweeds willen leren omdat ze het prettig vinden de taal te spreken als ze in Zweden op vakantie zijn, verzorgen wij ook cursussen. Deze cursussen kunnen in de vorm van privélessen plaatsvinden, maar ook in groepjes van 2-4 personen. De nadruk ligt hier vooral op praktische taalvaardigheid.

 

De Docent

De docent, dr. Wim Kosmeijer, heeft Scandinavische taal- en letterkunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft daarna een tijd gewerkt aan de Universiteit van Lund. Sinds het najaar van 2002 verzorgt hij cursussen Zweeds, Noors en Nederlands (NT2) in de regio Twente, inclusief de steden Enschede, Hengelo en Almelo. Naast cursussen aan particulieren werkt hij tevens in opdracht van bedrijven, zoals Siemens, KLM en Nefit en overheidsinstellingen.

 

Informatie

Voor meer informatie over een cursus Zweeds kunt u vrijblijvend contact opnemen via het e-mailadres info@taaltrainingenkosmeijer.nl of telefonisch via 053-5360321 of 06-14416256.